Beşiktaş'tan 2 bomba transfer daha - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Polonyalı stoper Kamil Glik’in transferi için Torino kulubü ile 5 milyon Euro karşılığında anlaştı. Siyah-Beyazlılar, Sırp sol bek Kolarov’un kiralanması konusunda da Manchester City ile el sıkıştı.


Ve Beşiktaş, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirmek üzere, hem de iki oyuncu ile birden... Geçtiğimiz sezonu şampiyon bitiren ve yeni sezonda Devler Ligi’nde boy gösterecek olan Siyah-Beyazlılar, defansta yaşadığı sorunu kökünden halletti. Uzun süredir Torino’nun Polonyalı stoperi Kamil Glik’in peşinde olan Kartal en sonunda bu transferi mutlu sonla tamamladı. Başkan Fikret Orman’ın, kurmayları ile birlikte yürüttüğü Glik operasyonunda İtalyan kulüp ile 5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında anlaşma sağlandı. 2011 yılından beri Torino forması giyen Kamil Glik, daha önce Palermo, Bari, Piast Gliwice ve Real Madrid’in C takımında forma giymişti.

İMZALAR GELECEK HAFTA 
Siyah-Beyazlılar’ın bir diğer transferi ise İngilizler’in dev kulübü Manchester City forması giyen Aleksandar Kolarov... Kamil Glik’te olduğu gibi yine Kolarov için de uzun süredir girişim içinde olan ve takımın yeni teknik patronu Pep Guardiola’nın oyuncu hakkındaki son kararını bekleyen Beşiktaş, istediğini aldı. İspanyol teknik adamın onayı doğrultusunda Manchester City yetkilileri Sırp sol beki, Siyah-Beyazlılar’a satış opsiyonu ile birlikte kiralamayı kabul etti. Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin her iki transferdeki prosedürleri halledip önümüzdeki hafta iki oyuncuya imza attıracakları kaydedildi.

GÜNEŞ İSTEDİ, YÖNETİM ALDI 
Şampiyonlar Ligi’nin ağırlığını kaldıracak isimleri transfer etmek isteyen ve mevcut kadroyu daha da güçlü bir hale getirmeyi düşünen Şenol Güneş, Kolarov ve Glik transferleriyle bir hayli mutlu oldu. Yönetime verdiği transfer raporunda bu iki futbolcunun isimlerini en tepeye yazan tecrübeli teknik adam böylece istediğini aldı.

Kaynak : Htspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder