"Atiba futbol sahalarının ölümsüzüdür" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Atiba futbol sahalarının ölümsüzüdür"

Share This

Aspor'da yayınlanan Spor Ajansı programının konuklarından Mehmet Ayan ve Hayri Beşer bu akşam oynanacak olan Karabükspor karşılaşması öncesinde çarpıcı değerlendirmelerde bulundular.

Kardemir Karabükspor karşılaşmasında sahada olacak olan kadro değerlendirmesini de yapan yorumculardan Mehmet Ayan savunma kurgusunun muhakkak Marcelo - Rhodolfo ikilisi ile kurulması gerektiğine değinirken. Hatta Beşiktaş'ın ilerleyen dönemleri için Marcelo Guedes'in de aranan kan olmadığı ve yönetimin transfer döneminde ikinci bir Rhodolfo'yu daha savunma hattına katması gerektiğini belirtti.

"Atınç bu takımda oynayamayacak"
Atınç Nukan'ın tekrar takıma dönmesini de taktiksel olarak doğru ancak Şenol Güneş açısından yanlış olduğunu belirten Mehmet Ayan şunları söyledi. "Atınç Nukan Beşiktaş'ın savunması için yeterli değil. Zaten geçen sezon Şenol Güneş Atınç'ı hiç oynatmayacağını söylediği için bu takımdan gönderildi. Sanmıyorum ki bu sezonda Atınç'ı hoca oynatsın"

"Atiba sahaların ölümsüzüdür"
Orta sahada Atiba Hutchinson isminin Beşiktaş'a çok şey kattığını belirten Mehmet Ayan,oyuncuyu bilgisayar oyunlardaki karakterlere benzetirken Atiba ve yorgunluk kelimelerinin artık futbol literatüründen kaldırılması gerektiğini söyledi.

"Aboubakar yedek olacak"
Şenol Güneş aynı Mario Gomez de olduğu gibi yine Aboubakar'ı bu hafta hemen sahaya sürmeyecektir. Tam hazır olmasını bekleyecektir. Ayrıca Ricardo Quaresma, Oğuzhan ve Talisca ise hoca'nın arka taraftaki mutlak tercihleri olacaktır diyerek sözlerine devam eden Mehmet Ayan ayrıca geçtiğimiz sezondan bu yana kadroda gerçekleşen köklü değişiklikleri, transferde yönetimin geç kalmasını ve federasyonun Beşiktaş'ın Avrupa kupası maçlarını düşünmeden fikstürü düzenlemesini de şiddetli bir şekilde eleştirdi.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder