"Adriano transferinde benim katkım var" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dün gece katıldığı Beyaz Futbol programında çok önemli açıklamalarda bulunan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, Beşiktaş'ın ligdeki durumu ve Adriano transferi ile ilgili çok ilginç bilgiler verdi.

Beşiktaş'ın ligin 6. haftası itibarı ile eksikleri bulunmasına rağmen iyi bir futbol sergilediğini belirten Arda Turan şunları söyledi:

"Beşiktaş iyi oynuyor. Güzel oynuyor. Eksikleri, hataları var mı? Bence çok var. Çok heyecanlı oynuyorlar. Yani Beşiktaş taraftarı maça gitmek ister. Bugün Beşiktaş'ın maçı var bunu dedirttiriyor taraftarına."

"Yöneticiler Candaş Tolga ve Emre Kocadağ çok yakın arkadaşlarım. Emre Kocadağ, canım ciğerim. Adriano transferinde de katkım var. O zamanlar 15 Temmuz olayları vardı. Adriano hiç gelmek istemiyordu ilk başta. Korktu haliyle çocuk normal olarak. Emre Kocadağ'a dedim ki, siz Adriano'yu alın bir İstanbul'a getirin. Fikret Başkanda gerekeni yapar orada. Bizim bir gram bile bir katkımız olsa yeterli. Bakın Beşiktaş benim rakibim ama ülkem her şeyden önce gelir."

"Adriano'ya dedim ki git bizim ülkemizi bir gör. Onu alıp Nusret'e gitmişler. Orada da bitirmişler işi. Şimdi Adriano ile konuşuyorum. O da Arda burada her şey en üst seviyeymiş diyor. Bende en üst seviye tabii İstanbul orası diyorum kendisine."

Son olarak Ertem Şener'in Benfica maçında Talisca'nın golünün ardından Adriano'nun çoraplarla orta sahaya kadar koşmasını hatırlatması üzerine Arda Turan şunları söyledi: "Adriano ile ilgili Emre Kocadağ'a şunu söylemiştim. Oynar oynamaz onu bilemem ama o -Winner- oyuncudur, kazanmasını bilen oyuncudur, o hissiyatı verir. Böyle oyuncularla büyük hedeflere başarılara gidersiniz. Amaç Avrupa da Şampiyonlar Ligi ise Adriano gibi isimler doğru isimlerdir bende bundan bahsediyorum." dedi.

"Mario Gomez kalsaydı Beşitaş'ta her şey çok daha farklı olurdu. Sosa da tabii. Eski takım arkadaşım benim. Şenol Güneş iyi hoca, güzel adam, Ben Şenol Hoca hakkında bir tane nötr yorum bile duymadım. Bütün oyuncuları ona aşık. Ben hiç çalışmadım ama başımızın üstünde yeri var, büyüğümüzdür. Tebrik ediyorum ülke futboluna verdikleri için Doğruları söylediği için.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder