Güntekin Onay: "Beşiktaş'ı Allah korumuş bu oyuncudan" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güntekin Onay: "Beşiktaş'ı Allah korumuş bu oyuncudan"

Share This

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam oynanan Fenerbahçe - Alanyaspor mücadelesi hakkında konuşan NtvSpor'un sevilen yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş adına ilginç bir yorumda bulundu.

Beşiktaş'ın sezon başında ismi transfer listesinin en tepesinde olan 22 yaşındaki Nijeryalı stoper Alanyaspor'a kiralanmıştı.

Transferi gerçekleşmeyen Chelsea'li Kenneth Omeruo Beşiktaş'a gelmemesinin bir şans olduğunu söylerken Güntekin Onay, Mehmet Topal'ın golünde çalım yiyen isim olan Omeruo için, "Beşiktaş'ı Allah korumuş bu Omeruo'dan. Volkan Şen'den çalım yersin çabuk da, Mehmet Topal'dan yenmez" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda "Aslında ben Beşiktaş'a gitmek üzereydim ama transfer döneminin son günlerinde anlaşma bozuldu ve elimizde çok az seçenek kalmıştı. Tercihimiz Alanyaspor oldu" diye konuşan Omeuro geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak oynamıştı. 22 yaşındaki Nijeryalı stoper, bu sezon ise Alanyaspor'da 5 maçta görev aldı.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder