Ocakta dönüyorum, pişmanım! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanan Sercan Dikme'nin son dakika haberine göre Beşiktaşlı bir futbolcu ile görüştüğü iddia edilen Mario Gomez'in yeniden takıma dönmek istediği belirtildi.


Canlı yayına bağlanarak Mario Gomez'in Almanya'da ve Wolfsburg'da ki son durumuna ilişkin bilgiler veren Sercan Dikme, Alman yıldızın takımda geçirdiği sıkıntılı günlerin artık gündelik yaşamını da yavaş yavaş etkilemeye başladığını, Beşiktaş'tan ayrıldığı için de çok pişman olduğunu belirtti.

Ayrıca konu ile ilgili Mario Gomez'in Beşiktaş'ın kulüp sağlık personelinden biri ile konuştuğu ve ismini vermek istemediği bir yıldız futbolcu ile de 3-4 kez telefon görüşmesi yaptığını da vurgulayan Sercan Dikme, Beşiktaş'ın eski gol kralının Başkan Fikret Orman ile tekrar irtibata geçerek Ocak ayında yeniden siyah beyazlı formayı giymek istediğini de sözlerine ekledi.

Sercan Dikme bağlandığı canlı yayında konuyu şöyle anlattı :

"Ben Mario Gomez'in görüştüğü yıldız futbolcunun ismini veremiyorum ne yazık ki! Çünkü kendisinden böyle bir izin alamadım. Etik çerçevesi içerisinde bu ismi veremeyeceğim. Ancak kendisinden şunun için izin aldım. En azından bu aranızdaki sohbeti ve aranızda geçen cümleleri öğrenebilir miyim? dedim ve kendisinden şu cevabı aldım. Mario Gomez ben Almanya'ya gittiğimden dolayı çok pişmanım. Beşiktaş'ın hem lig hemde Şampiyonlar Liginde ki maçları izliyorum ve çok üzülüyorum. Ben Beşiktaş'a geri dönmek istiyorum. Acaba başkan, yönetim beni tekrar alır mı? Ve ardından Başkan Fikret Orman bunu öğreniyor. Belki de şu benzetmeyi yapabiliriz İki sevgilinin kavuşmasını bekliyor gibi bir durum söz konusu artık Beşiktaş'ta. Her iki taraftar Gomez de başkan da bu beklenti içerisinde . İlk adımı Gomez attı bu ilişkide."

Beşiktaşlı bir yıldız futbolcu ile görüştükten sonra kulüp Sağlık personeline de pişman oluğunu ancak dönmek istediğini söylemeyen Mario Gomez için teyit aldığını belirten Sercan Dikme son olarak Gomez'in "Pişmanım. Burada beklediğim ilgiyi bulamadım. Şampiyonlar Liginde oynamak istiyorum" dediğini de sözlerine ekledi.

Siyahlabeyaz

1 yorum:

  1. Asla kobul etmemeliler takimi resmen yuz ustu birakti afedilmemeli.

    YanıtlaSil