Üçüncü giren oyuncu Barcelona'da oynuyordu sen biliyor musun? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Üçüncü giren oyuncu Barcelona'da oynuyordu sen biliyor musun?

Share This

Teknik Direktör Hikmet Karaman, kaybedilen Beşiktaş maçı sonrasında bir gazetecinin rakibin 4 eksiği olduğunu hatırlatmasına "Beşiktaş'ta eksik olmaz" şeklinde cevap verdi ve basın toplantısından ayrıldı.


Son dakikalara kadar iyi bir mücadele sergilediklerini, uzatma dakikalarında yedikleri golün ise çok şanssız olduğunu söyleyen Hikmet Karaman, basın toplantısının sonuna doğru bir gazetecinin "Rizespor iyi mücadele etti ama oyun anlayışına baktığımızda, oynamaktan çok oynatmamayı, gol atmaktan çok gol yememeyi düşünen bir tarz içerisindeydi 90 dakika boyunca bunu gördük. Hücuma kalkarken de çok sıkıntı yaşadınız. İki haftadır forvet değişiklikleri oluyor ve Beşiktaş eksikti" demesi üzerine şunları söyledi :

"Şampiyonluğa oynayan takıma karşı oynuyorsun. Ne eksiği? Kim eksik? Ne demek Beşiktaş'ın eksik oyuncusu olur mu? Oyuna kimler girdi? İkinci yarıda oyuna kimler girdi bir isimlerine bak bakalım. Üçünü oyuna giren oyuncu Barcelona'da oynuyordu sen biliyor musun? Yok öyle. arada ki farkı göreceksin şeklinde konuştu.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder