Ankara'da buzda dans ve Mehmet Ekici meselesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ankara'da alınan galibiyet sonrası Beşiktaş'ın maç öncesinde puan kaybederek zirveden kopacağını düşünenleri hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Kaan Süer, siyah beyazlıların Osmanlıspor karşısında adeta buzda dans yaptığı maçı değerlendirdi. Ayrıca Mehmet Ekici meselesine de açıklık getirdi.


Buz gibi hava, sahadaki çamurla birleşince güzel oyun seyretmek hayalden öteye gitmiyor. Özellikle Beşiktaş’ımız gibi ayağa top yapan pas oyunu yapan bir takım var ise sahada. Maçın zorlu olacağı günler öncesinden konuşuluyordu. Özellikle renkli medya Galatasaray’ın kötü futboluyla aldığı zoraki 3 puan, Fenerbahçe’nin ise aldığı beraberlik sonrası iştahla Beşiktaş’ımızın zorlu Ankara deplasmanından eli boş dönmesini bekliyordu.

Ancak renkli beklentilerini boşa çıkaran inanmış bir Beşiktaş vardı sahada.İlk 15 dakikalık sürede takım oyuna ve havaya alışmaya çalışırken 20.dakikada Osmanlı spor defansının hatasını değerlendirip tekte topu Talisca ile buluşturan Oğuzhan sonun başlangıcı oldu renkli gözler için maçı seyreden.Talisca topu önünde bulunca bir iki adım sonrası kalecinin yerini görerek şapka çıkarılacak bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.Talisca sakatlığı atlatmış golle merhaba demiş ve bundan sonra olacakları anlatırcasına net bir oyun koydu sahaya.Sezonun geri kalan kısmında Beşiktaş’ımızın önemli gol ayağı ve orta sahanın dinamosu olduğunu gösterdi.Talisca’nın gelmesiyle Oğuzhan Atiba ikilisi de birbirine kavuştu ve beklenen oyunu sergilediler.Aslında Beşiktaş’ın nasıl oynadığından çok uyguladığı strateji ve günlerce poh pohlanan Osmanlıyı topun arkasına takım halinde geçerek nasıl durdurduğuydu maçın özeti. Şenol Hocanın savunma halinde uyguladığı strateji tam anlamıyla çalışmış ve kayda değer bir pozisyon yaratamamıştı Osmanlı.

İkinci yarı başladığında takımımız biraz zorlansa da doğru zamanda doğru değişiklik takımı tekrar ayağa kaldırdı.Q7 – Tolgay değişikliği orta saha direncini arttırmış yüklenmeye çalışan Osmanlı’ya şans vermemişti. Orta alandaki pas oyunuyla pozisyonlara giren Beşiktaş’ımız 90+3 te Cenk’in attığı golle son noktayı koyarak soğuk Ankara gecesinden 3 Puanla ayrılmayı bildi.

Maçın dışında dün akşam gördük ki devre arası hazırlık kampı iyi geçmiş. Özellikle aileler ile kamp oyunculara ilaç gibi gelmiş ve ikinci yarıya iyi hazırlanmışlar. Yeni transfer Babel uyum sürecinde ama kalitesi belli. Takıma çok şey katacak ileride.Babel’in gelmesi Kerim’i de hareketlendirmiş.74.dakikada oyuna girmesiyle takıma olan katkısı tartışılmaz. Bir diğer transfer Matej Mitrovic şans bulamadı.Tosic Marcelo tandeminin formu doğrultusunda da çok çalışması lazım ancak adam daha sahaya adım atmadan gündem oldu. Yok niye alındı? Kiraya verilecek. Ve buna benzer söylemler ile yıpratma politikası yine sahnede medyada. Adam bir oynasın bırakın ona göre değerlendirelim.

Sahada durdurulamayan Beşiktaş bu tarz suni gündemlerle yıpratılmaya çalışılıyor aman bu oyuna gelmeyin. Herkes tarafını belli ediyor bu süreçte. Başta Antalya Başkanı;Etoo’yu verdik veriyoruz vereceğiz derken senin tesis açılışına gelen misafire yaptığın hareket büyük ayıp. Ondan sonra çıkmış oradan buradan adamlıktan bahsediyorsunuz. Başkan açıklasana sana kimler satma dedi Etoo’yu Beşiktaş’a!!! Kimin ne tiyatrosunu oynadınız,hepimiz biliyoruz ama BJK Yönetimi bundan sonra kim nasılsa ona göre davransın. Bedava oyuncu vermeler yardımlar ona göre yapılsın.

Bir de bu Mehmet Ekici Meselesi var;
Sevgili Mehmet sen Beşiktaş’ta oynamak istemiyorsun ya hani, inan biz de hiç oynamanı istemiyoruz çünkü o formanın altında ezilirsin. Sana o istediğin takımda kaybolup gitmek yakışır. Alırız Olcay için bonservis bedelimizi çekiliriz kenara. Sen Kadıköy’de kulübede biz yayıncı kuruluşta bu sezonu izler sonunda Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlarız.

Kaynak : Kaan Osman Süer / Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder