"Kendimizi göstermeden ayrılmamızın istenmesi adil değil" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Kendimizi göstermeden ayrılmamızın istenmesi adil değil"

Share This

 

Beşiktaş'ta süre almakta zorlanan Aras Özbiliz, Ermenistan basınına geleceği hakkında konuştu! Aras Özbiliz, Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini söyledi! İşte Aras'ın transferi ve geleceği hakkındaki açıklamaları...

Beşiktaş'ta kiralık gönderilmesi düşünülen isimler arasında adı geçen Aras Özbiliz, Ermenistan basınına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın bazı oyuncuları kiralık göndermeyi düşündüğü ve Aras'ın da bu isimler arasında yer almasının hatırlatılması üzerine 26 yaşındaki oyuncu ''Kalmak istiyorum'' açıklaması yaptı.

Aras Özbiliz geleceği hakkında kısa bir açıklama yaparken ''Kendimizi gösterme fırsatı vermeden ayrılmamızın istenmesini adil olarak görmüyorum. Ben hiç ayrılmayı düşünmüyorum''ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Aras Özbiliz'i sezonun devre arasında kadrosuna katmış ve yarım sezon için Rayo Vallecano'ya kiralamıştı. 26 yaşındaki oyuncu geri döndükten sonra bu sezonun ilk yarısında kadroya bile girmekte zorlandı. Aras bu sezon Beşiktaş formasıyla sadece 2 resmi maçta görev yaptı.

Kaynak : Sporx Dış Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder