Beşiktaş için flaş Jorge Jesus iddiası - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ile ilgili Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, Şenol Güneş'in yerine Sporting Lizbon'u çalıştıran Jorge Jesus'u getirmeyi planladığı öne sürüldü.


Desporto'da yer alan flaş transfer haberine göre Beşiktaş, bir sonraki sezon teknik direktörlük koltuğu için Şenol Güneş'in yerine Jorge Jesus'u getirmeyi düşünüyor.

Siyah beyazlılar ile 62 yaşındaki Jorge Jesus arasındaki görüşmelerin sürdüğü, Beşiktaş'ın Portekizli isim için 6 milyon euro civarı teklifte bulunabileceği belirtildi.

Bilindiği gibi Antalya kampının son gününde basın mensuplarının karşısına çıkan Şenol Güneş, kendisine milli takım ile ilgili sorular sorulduğunda bu konuları kendisinin bilmediğini basının yazdığını iddia etsede, konuşmasının sonuna doğru bakalım seneye neler olacak, sürprizlere de hazırlıklı olun gibilerinden bir açıklama yapması kafalarda soru işareti bırakmıştı.

Kaynak : Ajansspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder