Hasan Ali Kaldırım'a taraftardan veto - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Bugün ortaya atılan bir iddia ile Caner Erkin ve Gökhan Gönül transferlerinde etik ve sabırlı bir yol izleyen Beşiktaş yönetiminin Fenerbahçeli bir yıldız ile daha temas halinde olduğu siyah beyazlıların gündemine ve transfere bomba gibi düştü. 


Adriano'ya Çin ve Katar ekiplerinden sezon içerisinde gelen cazip teklifleri değerlendirmek ve oyuncuyu astronomik bir rakama satmak isteyen Beşiktaş yönetiminin savunmanın sol kanadı için şimdiden çalışmalara hız verdiği biliniyor. 5 ay süren sakatlığının ardından dün yeni bir yırtık teşhisi ile sahalardan uzak kalacak olan Caner Erkin ise Şenol Güneş'in gelecek sezon planlaması için kafasını karıştırmış durumda.

İşte bu noktada geçtiğimiz sezon transfer piyasasını adeta sallayan Caner Erkin ve Gökhan Gönül hamlelerinden sonra Beşiktaş'ın bu kez de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım için transfer görüşmelerinde bulunduğu gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçeli yıldız savunma oyuncusunun menajeriyle yapılan görüşmelerden ise gelecek sezon için olumlu cevap alındığı öğrenildi.Şenol Güneş'in de tecrübeli oyuncu için olumlu görüş bildirdiği belirtilmesine rağmen sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarların yönetim ile aynı görüşte olmadığı biliniyor.

Taraftar istemiyor
Son oynanan maçlarda Hasan Ali'nin Beşiktaş'lı futbolculara olan sert tavrı ve özellikle Kadıköy'de ki karşılaşmada Quaresma ile girdiği mücadelelerdeki aldamaya yönelik ve seyircinin de etkisi ile Gökhan Gönül'e her pozisyonda neredeyse intikam alırcasına yaptığı sert hareketleri unutmayan siyah beyazlı taraftarlar bu haberin gündeme gelmesinin ardından Hasan Ali Kaldırım'ı istemediklerini net bir şekilde yaptıkları paylaşımlarla belli ettiler.

Siyahlabeyaz