Aboubakar için flaş Fenerbahçe hamlesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Portekiz basını, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Kamerunlu Vincent Aboubakar'la ilgilendiğini iddia etti.

siyahlabeyaz | Bu sezon Süper Lig'de çok zor günler geçiren ve istediği sonuçları bir türlü alamayan sarı-lacivertli yönetimin, Porto'ya, "Eğer Beşiktaş, Aboubakar'ın bonservisini almazsa gelecek sezon için biz futbolcuya talibiz" mesajı gönderdiği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde bir canlı yayına bağlanarak Porto'ya hiçbir şekilde geri dönmek istemediğini açıklayan Kamerunlu forvet için eski takımının teklifleri değerlendireceği vurgulandı.

Son oynadığı maçlarda kritik hatalara sebebiyet vererek 2 kez üst üste kırmızı kart gören Aboubakar'ın sezon sonuna kadar göstereceği performans ise merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz akşam kendi evinde 2-1 kazanmasına rağmen yarı finale penaltılarla veda eden Beşiktaş'ta cezası biten Kamerunlu ile Fikret Orman ve yönetiminin yeniden sözleşme imzalaması için oyuncudan son 6 haftada üstün bir ileri uç katkısı beklediği de biliniyor.

Bilindiği gibi Kariyerinde bir Afrika kupası şampiyonluğu bulunan 25 yaşındaki Aboubakar'ın, 7'si Süper Lig, 3'ü Şampiyonlar Ligi, 3'ü Avrupa Ligi ve 1'i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 14 golü bulunuyor. 1 de asisti bulunan Kamerunlu golcünün sözleşmesi 30.06.2017 tarihinde sona eriyor.

Kaynak : Fotomaç