SON DAKİKA | İşte Beşiktaş'ın Adanaspor karşısında sahaya çıkacak ilk 11'i - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | İşte Beşiktaş'ın Adanaspor karşısında sahaya çıkacak ilk 11'i

Share This

Lig lideri Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftasında Adanaspor'u bu akşam saat 20.00'de Vodafone Arena'da konuk edecek. İşte bu önemli karşılaşmanın maç önü bilgileri ve siyah beyazlıların sahaya çıkacak 11'i...

siyahlabeyaz Maç Önü | Süper Lig'in lideri Beşiktaş 28. hafta karşılaşmasına 61 puanla çıkıyor. İkinci Başakşehir'in puanı ise 57. Bu akşam kazanması durumunda haftaya Başakşehir deplasmanına 7 puanlık fark ile gidecek olan siyah beyazlıların diğer iki takipçisi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ise artık şampiyonluk şansı bulunmuyor.

Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile Cevdet Kömürcüoğlu yaparken, 4. hakem olarak Abdülkadir Bitigen görev alacak.

Siyah beyazlılar’da 3 isim, sahaya kart sınırında çıkıyor. Eğer Dusko Tosiç, Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan 3’lüsünden biri, bugün kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta Başakşehir’le deplasmanda oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

Ayrıca bu akşam oynanacak Adanaspor mücadelesi öncesinde Beşiktaş’ta kart cezalısı konumda bulunan Cenk Tosun, takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Beşiktaş bu akşam karşılaşma için siyah forma, siyah şort ve siyah konç ile sahada olacak. Kalecimiz ise yeşil forma oynayacak.

Maçın oynanacağı saatlerde İstanbul'da havanın bulutlu ve 11 derece olması bekleniyor.

İşte Beşiktaş'ın Adanaspor karşısındaki son dakika sahaya çıkacak muhtemel 11'i
Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo - Tosic - Adriano - Oğuzhan - Atiba - Ryan Babel - Talisca - Tolgay - Aboubakar

Siyahlabeyaz