Beşiktaş Cenk Tosun'un bonservis bedelini belirledi . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Cenk Tosun'un bonservis bedelini belirledi .

Share This

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, bir yandan da takımdaki oyunculara gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.


siyahlabeyaz | Devre arasında Napoli'den 17 milyon euro'ya aldığı Manolo Gabbiadini'den bek-lediği verimi alamayan İngiliz ekibi Southampton'dan, siyah-beyazlılara sürpriz bir teklif geldi.

İngiliz ekibi adına siyah-beyazlı kulüple temas kuran menajerler, Cenk Tosun için fiyat bilgisi talep etti. Beşiktaş yönetimi, resmi olmasa da yapılan bu teklif karşısında Cenk Tosun için 12 milyon euro (48 milyon Tl) istediklerini ilettiler.

İSTANBUL'A GELECEKLER
Aracı menajerler rakamın pazarlığa ve takasa açık olup olmadığını, bu rakamın getirilmesi durumunda yüzde 18'lik danışmanlık ücreti talep ettiklerini de siyah-beyazlılara iletti.

Menajerler ilerleyen günlerde İngiliz ekibinin yetkilileri için randevu talep edebileceklerini belirtirken; 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Cenk Tosun için son kararı Başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş birlikte verecek..

Kaynak : Fotomaç