Beşiktaş, Jeremain Lens için bastırıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

goal.com Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve Aykut Kocaman'ın yeni sezon için takımda düşünmediği Hollandalı oyuncuyu kadrosuna katmak üzere olduğunu yazdı...


siyahlabeyaz | Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe formasıyla göz kamaştıran Jeremain Lens'i bitirmek için harekete geçti.

Goal'ün edindiği bilgilere göre; siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Hollandalı oyuncu için girişimlerini hızlandırdı.

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman'ın Lens için sarı-lacivertli yönetime olumsuz rapor verdiği biliniyor.

Bonservisi Sunderland'de bulunan Lens için nabız yoklayan Beşiktaşlı yöneticiler, kırmızı-beyazlıların Premier Lig'e veda etmesini koz olarak kullanmak istiyor.

Lens'in de Championship'te forma giymek istemediği ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma gitmeyi planladığı belirtiliyor.

Lens, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de çıktığı 23 maçta 4 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Kaynak : goal.com Özel Haber