FLAŞ | "Fikret Orman da Şenol Güneş’e çok sıcak bakmıyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | "Fikret Orman da Şenol Güneş’e çok sıcak bakmıyor"

Share This

Beşiktaş’ın 4-1 mağlup ettiği Kasımpaşa maçının ardından, eski hakem ve aynı zamanda yorumcu olan Erman Toroğlu, gündemi değiştirmeye yönelik açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Erman Toroğlu, 2 sezondur Beşiktaş’ın başarılı olmasında büyük pay sahibi olan Şenol Güneş’in, sezon sonunda takımdan ayrılacağını iddia etti.

Erman Toroğlu, maç hakkında yorum yaparken sözlerinin arasına öncelikli olarak sezon sonu konuşmaları için Turgay Demir'e bildiklerini anlatmamasından dolayı tepki gösterirken, Bir şeyi biliyorsanız susmanız gerekir. Eğer söylüyorsanız da açıklayın dedi.

“Şenol Güneş’in sezon sonunda öncelikle çok konuşacağı konular var, ben önce parayı konuşacağını düşünüyorum cümlelerini ekleyen Aspor yorumcusu, sorunlar var ve takımda kalacağını zannetmiyorum dedi. Fikret Orman ve yönetimin geçmişten gelen bir Abdullah Avcı aşkı olduğunuda iddia eden Toroğlu, Şenol Güneş ile yönetimin sıkıntısı olduğunu da söyledi. Erman Toroğlu sözlerini Fikret Orman da Şenol Güneş’e çok sıcak bakmıyor, onu da biliyorum.” cümleleri ile tamamladı.

Beşiktaş taraftarı, sosyal medya üzerinden Erman Toroğlu’nun bu açıklamalarını tepki yağmuruna tuttu.

Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ