Erman Toroğlu'ndan penaltı için sert ifadeler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Cenk Tosun'un kazandığı penaltı golü tartışma yaratırken eski hakem Erman Toroğlu, Cüneyt Çakır için çok sert ifadeler kullandı.


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlılar, 63. dakikada penaltı golüyle skoru 2-0'a getirdi ve Antalyaspor'u mağlup etti. Siyah-beyazlıların penaltı pozisyonunu A Spor yorumcusu Erman Toroğlu yorumladı. İşte Erman Toroğlu'nun penaltı yorumu

"CENK, 'YERSEN' DEMİŞ"
"Cenk, olayın pozisyona girdiğiniden itibaren hep yersen demiş. ben yedirmeye gidiyorum. yedirmeye gideceğim. yedirdim"

"BEŞİKTAŞ'IN İHTİYACI MI VAR?"
Topu bilemezsen vermezsin. görüyor pozisyonu. Eyyam penaltısı. Rezil bir penaltı. Uzakatn yakından alakası yok. Klasik bir Çakır faciası. Beşiktaş'ın zaten buna ihtiyacı yok. Babası her taraftan camianın içinde kalmak için her şeyi yapıyor. Baba-oğul bazı mücadelelerin içindeler. Türk hakemliği ne çekiyorsa sülale boyu onlardan çekiyor..

Sağından bak, solundan bak, arkadan-önden bak penaltı değil. Beşiktaş'ın ihtiyacı mı var? Şimdi Cüneyt Çakır milletin diline soktu Beşiktaş'ı. Sen seyret Fenerlisi, G.Saraylısı... Gelecek haftalarda benzer pozisyonlarda hep bunu gösterecekler."

Kaynak : Takvim & Fotomaç

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ