Gökhan Gönül'ün sakatlığında kritik gelişme! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Gökhan Gönül'ün sakatlığında kritik gelişme!

Share This

Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Gönül'ün sezon başında aniden ameliyat olmasının ardından bir kaç hafta içerisinde sahalara dönmesi beklenirken sakatlığı ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı!


siyahlabeyaz | Geçtiğimiz hafta Nevzat Demir tesislerinde yeniden koşulara başlayan Gökhan Gönül'ün sakatlığı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bilindiği gibi Konyaspor ile oynanan Süper Kupa karşılaşması öncesi geçtiğimiz sezondan beri devam eden ağrılarının dinmemesi üzerine sağlık ekibi tarafından operasyon geçirmesine karar verilen milli oyuncunun Eylül ayı içerisinde yeniden takıma döneceği ve maçlara çıkabilecek performansa ulaşacağı açıklanmıştı.
Ancak bugün Sabah gazetesinin haberine göre Beşiktaş’ın ve milli takımın tecrübeli savunmacısı Gökhan Gönül’ün sahalara dönüşünün ertelendiği iddia edildi.

Dün yapılan kontroller sonrasında gökhan Gönül'ün tam anlamı ile  hazır olması ve sıkıntı yaşamaması için dönüş tarihi Ekim’e ertelendiği bilgisi verildi.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Alınan bilgilere göre ayrıca Andreas Beck'in ligin henüz daha çok başı olmasına rağmen performansından hiç memnun olmayarak gönderilmesine onay veren ve o bölgede Adriano'yu deneyen Şenol Güneş'in, Gökhan Gönül'ün sakatlığı ile ilgili bu kritik gelişmenin ardından Alman oyuncuyu kadroda tutma kararı aldığı da gelen bilgiler arasında.

Siyahlabeyaz