Beşiktaş'ta Babel'den Ali Palabıyık sözleri: "Konuşursam başım derde girer." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Babel'den Ali Palabıyık sözleri: "Konuşursam başım derde girer."

Share This

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ryan Babel, Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Babel hakem Ali Palabıyık hakkında da flaş ifadeler kullandı. 

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Babel'in açıklamaları


Ryan Babel maçın ardından şu açıklamaları yaptı:

"Gergin bir maçtı. Oyunumuzu ilk dakikadan itibaren oynayamadık. Oyun gereksiz yere çok durdu, kartlar çıktı. Yazık oldu ve istemediğimiz bir sonuçla karşılaştık."
Ryan Babel hakem ve neden gergin bir maç olduğuna dair gelen soruya, "Bunun sebebini herkes biliyor. Yaşananları da herkes gördü. Ben şimdi burada konuşup, bunları anlatıp başımı derde sokmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in Fenerbahçe karnesi

Maçın son anlarında bir pozisyona gösterdiği tepki sonucu hakem tarafından tribüne gönderilen Şenol Güneş, takımını Fenerbahçe taraftarları arasından yönetti. 90 dakika sonunda mağlubiyete engel olamayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'ye karşı kariyerinde 6 farklı takımla oynadığı 43 maçın sadece 8'ini kazanabildi.

Kaynak: Futbolarena