"Alkol sorunu var" iddialarına cevap verdi, o günlerden bahsetti - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Alkol sorunu var" iddialarına cevap verdi, o günlerden bahsetti

Share This

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, Rus basınına bir röportaj verdi ve Türkiye günlerinden bahsetti.


siyahlabeyaz | Türkiye'de olduğu dönemde hakkında çıkan "Alkol sorunu var" iddialarıyla ilgili konuşan Lokomotiv Moskova'nın tecrübeli oyuncusu, "Alkol problemim yok dedi ve yaşananları anlattı.


Hikaye şöyleydi: Bir gazete, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın idmanlara alkollü geldiğim şeklindeki sözlerini yayınladı ancak daha sonra olanları herkes bilmiyor. İdmanın ardından Aybaba kulüp tercümanı ile yanıma geldi ve özür diledi. Bana, "Bunu söylemedim" dedi, ben de, "Eğer söylemediysen, özür dilemeni gerektirecek bir şey yok" diye cevap verdim. Anladığım kadarıyla gazeteciler uydurmuş. Ertesi gün, teknik direktör benimle böyle bir olay yaşamadığını açıkladı. Ben de gazetecilere gidip Beşiktaş'ta olan her şeyi anlatabilirdim. Birçok insan çok şaşırırdı" dedi.

Türkiye'ye geri dönebileceğini de vurgulayan Fernandes, Lokomotiv Moskova'da gösterdiği performansla milli takıma çağrılmayı hak ettiğini söyledi.

Kaynak : Ajansspor