Sertlik yok, tedbirli savunma anlayışları yok, tuhaf hakem kararları yok...! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sertlik yok, tedbirli savunma anlayışları yok, tuhaf hakem kararları yok...!

Share This

Siyah beyazlılarında çok sevdiği isimlerden olan usta gazeteci Güntekin Onay, Beşiktaş'ın tarihi bir başarıyla sonuçlandırdığı Monaco maçını böyle değerlendirdi.


siyahlabeyaz | BEŞİKTAŞ, Şampiyonlar Ligi’nde kendi oyun yapısına daha uygun bir düzlem buldu. Çünkü rakipler oynamak istiyor, sertlik yok faul yok ve daha tedbirli savunma anlayışları yok. Tuhaf hakem kararları yok. Dün akşam da Monaco karşısında kendisine çok uygun bir rakip ile karşılaştı siyah-beyazlılar.. Tarihi bir gece yaşadık. 3 maçta 9 puan ve devler liginde liderlik gerçekten de rüya gibi. Beşiktaş daha farklı da kazanabilirdi.


İLK yarıda Babel’in ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golü buz gibi nizamiydi. Babel, top Cenk’in ayağından çıkarken topun gerisindeydi. Bu tip maçlarda öne geçmek çok önemli. 2 maçta 1 puan toplamış Monaco yenik duruma düşse  risk alacak ve bu durum maçın devamında Beşiktaş’ın lehine olacaktı. Yine de Beşiktaş, kendi futbolunu oynayarak maçı 1-0’dan çevirmeyi başardı.

TÜRKİYE’NİN GURURU
DÜN gece Adriano, Atiba ve Babel’in oynadığı futbolu ayrı bir yere koymak lazım. 2 gol atan Cenk maçın adamı olmayı hak etti gerçi ama Tosic ve Pepe de mükemmel oynadılar. Tolgay ve yerine oyuna giren Oğuzhan da çok başarılıydı. Dün gece Talisca hariç herkes görevini yaptı.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde 3’de 3 yapmak bir Türk takımı için hayal gibi. Avrupa’nın devlerinin ancak yapabileceği bir şey. Başta Şenol Güneş olmak üzere emeği geçen herkese tebrikler. Bundan sonra da rehavete kapılmadan yola devam. Harikasın Türkiye’nin gururu Beşiktaş.

Kaynak : Güntekin Onay / Vatan Gazetesi