Şenol Güneş'i maç sonu sinirlendiren soru - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının ardından lig ile Şampiyonlar Ligi maçları arasındaki performans değişikliği yorumuna tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. 


Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir Şenol Güneş'in açıklamaları

"BAŞAKŞEHİR BERABERLİĞİ ALMAK İSTEĞİNDEYDİ"

siyahlabeyaz | Yersiz faullerin olduğu ve oyunun tamamına baktığımızda rakibe az pozisyon verdik ama biz de az pozisyon bulduk. İki takım da kazanmak adına sahaydı. Başakşehir savunma yönününü iyi toparlayıp beraberliği almak isteğindeydi. Biz de o beraberliği aşmak için çaba sarfettik. Rakip son bölümlere iyi pas yaptı. Berabere kaldık ve bizim için kayıp 2 puan, üzgünüz. Yediğimiz golde sayımız fazla olmasına rağmen donuk kaldık. Rakip de bunu iyi kullandı. Bizim için 2 puan kaybettiğimiz bir maç oldu, üzgünüz.


"TÜRKİYE'DE BU ALGILARA ALIŞTIK"

Bu algılara Türkiye'de algılaştık. Beşiktaş'ın çocuğu diyorlar, şimdi de Avrupa ve lig diye ayırıyorlar. Video hakem diyorlar. Anlamıyorum. "Video hakem gelince de yabancı hakem deriz hiç merak etmeyin. Türkiye'de spor kültürümüz, genel kültürümüz yok. "4 maçta 2 puan aldık ve bizim için başarısız bir tablo. Biz böyle bakıyoruz. Oyuncularımızın hiçbir günahı yok.


Kaynak: Futbolarena