Şenol Güneş'ten Adriano sürprizi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kartal dün öğle saatlerinde özel uçakla Fransa’nın Nice kentine gitti. Siyah-beyazlı kafile buradan Monaco’ya geçerek kampa girdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Monaco maçının son hazırlığını II. Louis Stadı’nda yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular 15 dakikalık bölümü basına açık olan antrenmanda ısınma hareketleri ve 5’e 2 pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.


 Teknik Direktör Şenol Güneş’in çift kalede Monaco karşısında sahaya süreceği ilk 11’i denediği ifade edildi. Gençlerbirliği deplasmanında yedeğe çektiği Quaresma ve Babel’i bugün ilk 11’de sahaya sürecek olan Güneş’in sol bekte ise Adriano’ya görev vermeyi planladığı aktarıldı. Uzun bir sakatlık döneminden çıkan ve Gençlerbirliği deplasmanında 11’de görev yapan Gökhan Gönül’ü sağda oynatması beklenen deneyimli hocanın bu maçta Adriano’nun Şampiyonlar Ligi tecrübesinden yararlanmak istediği de vurgulandı.

Bu arada teknik patron Şenol Güneş’in kampta yaptığı toplantıda oyuncularından galibiyet istediği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, “Burada alacağımız bir galibiyet lige de çok olumlu şekilde yansır. Maçı kazanırsak kötü gidişi noktalarız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kaynak : Milliyet