Talisca'dan Portekiz basınına açıklama : "Problemim olan kişiyi hepiniz biliyorsunuz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca'dan Portekiz basınına açıklama : "Problemim olan kişiyi hepiniz biliyorsunuz"

Share This

Beşiktaş'ın orta sahada özellikle Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle yıldızlaşan Brezilyalı orta saha yıldızı Talisca, Portekiz'in O Jogo gazetesine çarpıcı bir röportaj verdi.


siyahlabeyaz | Portekiz Ligi’ndeki şampiyonluk favorisini açıklayan genç Brezilyalı, Vodafone Park’taki atmosferi daha önce hiçbir yerde yaşamadığını da sözlerine ekledi.


Talisca’nın şampiyonluk adayı Porto!
Talisca Portekiz Ligi’nde şampiyonluğun en büyük adayının Porto olduğunu söylerken,”Bana göre şu anda favori onlar. Porto için tam zamanı. Harika bir başlangıcın üzerine harika bir sezon geçiriyorlar. Özellikle hücumda çok etkililer. Çok fazla gol atıyorlar. Benfica da iyi bir takım ve onlar da şampiyonluk için mücadele edecektir. Güven kazandıkça siz de iyi performanslar sergiliyorsunuz.” dedi.

“Porto maçına galibiyet için çıkacağız.”
Porto ile oynayacakları mücadeleyi de değerlendiren Talisca, “Gruptan çıkmak için bir puan yeterli ancak biz galibiyet için oynayacağız. Ama berabere kalırsak bu da bizim için iyi bir sonuçtur” ifadelerini kullandı.


Talisca, Porto’yu uyardı: “Böyle bir atmosfer yaşamadım.”
Talisca, Vodafone Park’a gelecek Porto takımını da atmosfer konusunda uyardı: “Böylesine daha önce yaşamadım. Ne Brezilya’da ne Portekiz’de ne de oynadığım herhangi bir yerde… Bir senelik daha sözleşme var ve burada mutluyum. Buradaki atmosfer çok farklı. Akhisar maçındaki atmosfer inanılmazdı. Şampiyonlar Ligi maçlarından bile daha gürültülüydü. Sahada iletişim kurmak çok zordu. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ama ilk başlarda biraz zorlandım.”


Çarpıcı Benfica sözleri!
Talisca, Benfica’daki geleceğiyle ilgili de önemli sözler sarf etti: “Benfica ile hiçbir problemim yok. Problemim olan kişiyi hepiniz biliyorsunuz. kulübü, teknik heyeti ve futbolcuları seviyorum. Orada olamasam bile Benfica’yı desteklemeye devam edeceğim. Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum.”

Kaynak : Ajansspor