2 milyon + 2 futbolcuya Vagner Love! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın, Brezilyalı golcü için teklif yaptığı Aytemiz Alanyaspor 5 milyon euro bonservis bedeli istedi. Siyah-beyazlılar ise 2 milyon euronun yanı sıra iki futbolcuyu kiralık vermeyi önerdi.


siyahlabeyaz | Everton’a giden Cenk Tosun’un boşluğunu iki yabancı golcüyle doldurmaya karar vererek, ilk etapta Cyle Larin’i İstanbul’a getiren Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı forveti Vagner Love’ı da kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.


Siyah-beyazlılar 33 yaşındaki golcü için Alanyaspor’a resmi teklifini iletti. Akdeniz ekibinin, Süper Lig’de geçen sezon gol kralı olan ve bu sezon 16 karşılaşmada 11 gol kaydeden Vagner Love için Beşiktaş’tan 5 milyon euro bonservis istediği belirlendi. Bu rakamı çok yüksek bulan Kartal’ın ise 2 milyon euro bonservisin yanı sıra 2 oyuncuyu kiralık vermeyi önerdiği öğrenildi.

Slimani, Monaco’ya
Siyah-beyazlıların, Vagner Love’a karşılık Cyle Larin veya Mustafa Pektemek’in yanı sıra kulüplerin üzerinde fikir birliğine varacakları bir oyuncuyu daha kiralık göndermeyi kabul ettiği aktarıldı.

Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor arasında anlama sağlanırsa Vagner Love transferi birkaç gün içinde tamamlanacak. Siyah-beyazlılar aksi halde yurt dışındaki golcü arayışlarına devam edecek.

Bu arada Beşiktaş’ın uzun süredir renklerine bağlamaya çalıştığı İslam Slimani’nin bonservisiyle birlikte Monaco’ya gideceği iddia edildi.

29 yaşındaki Cezayirli golcüyü Beşiktaş’a kiralık vermeyi kabul etmeyen Leicester City’nin, Monaco ile anlaşmaya çok yakın olduğu ileri sürüldü.

Kaynak : Skorer / Serdar Sarıdağ