Güntekin Onay "Şampiyonluk enerjisi en düşük Beşiktaş" dedi, Önder Özen cevap verdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güntekin Onay "Şampiyonluk enerjisi en düşük Beşiktaş" dedi, Önder Özen cevap verdi!

Share This

Süper Lig'de 2017/18 sezonunda şampiyonluk yarışını değerlendiren Güntekin Onay, Beşiktaş'la ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Süper Lig 18. haftasında şampiyonluk yarışı adaylarından Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını kazandı.


beIN Sports'ta haftanın değerlendirmesini yapan Güntekin Onay ise ilk 4 sıradaki takım arasında şampiyonluk enerjisi en düşük takım olarak Beşiktaş'ı gösterdi.

Süper Lig'de kim şampiyon olacak? (Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş)
Süper Lig'de bu sezon son yılların en çekişmeli şampiyonluk yarışı yaşanırken, 18. haftanın ardından ilk 4 takım da maçlarını kayıpsız atlattı. beIN Sports'ta Önder Özen ile birlikte zirve yarışını değerlendirdi.

"Şampiyonluk enerjisi en düşük takım Beşiktaş"
Sanki çok erken belki ama biraz daha Başakşehir ile Galatasaray enerji olarak da şampiyonluğa daha yakınlar sanki. 4 takım arasında şampiyonluk enerjisi en düşük takım olarak ben Beşiktaş'ı görüyorum. Fenerbahçe mesela iyi oynamıyor ama sonuna kadar tırmalıyor. Galatasaray coşkulu, Başakşehir iyi futbol oynuyor. Beşiktaş'ta biraz daha düşük sanki. Bu kadar sorunlu bir Antalyaspor karşısında bile 1 oyuncunun performansıyla sonuca gidiyor.

Önder Özen'den cevap!
Ben çok erken olduğunu düşünüyorum. Bir iç saha maçını görelim. Evet, Antalyaspor maçında bireysel performansla sonuca gidildi ama Beşiktaş'ın böyle bir kadrosu var ve bu şekilde sonuca gitmeye de alışık.

Önder Özen ayrıca Talisca ile ilgili de şunları söyledi : "Monaco, Talisca'yı istiyor çok net bir bilgi bu hergün adı basında da gördüğümüz üzere birçok kulüple anılıyor Talisca'nın ve bu onun kafasını bir hayli karıştırabilir. An itibariyle Beşiktaş, Talisca'nın satın alma opsiyonunu öderse asla zarar etmez aksine kâr elde eder diye düşünüyorum hem de spekülasyonlardan uzaklaşmış kendini sadece  futbola adamış bir Talisca performansı izlemiş oluruz."


Kaynak : Futbol Arena