"Sabah kalktığımızda 'Alemin gözü yaşlı Slimani artık Beşiktaşlı' twitlerini...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Transferde forvet için atılan adımlarda artık sona yaklaşan Beşiktaş yönetiminin ilgilendiği ve basında çıkan isimler hakkında sosyal medya hesabından bilgiler veren usta muhabir Serdar Sarıdağ şunları söyledi...


siyahlabeyaz | İşte Serdar Sarıdağ'ın gelişmelere dair paylaşımları...


Şu an için Londra'da, İslam Slimani görüşmeleri kıran kırana geçiyor.  Transferin takvim yaprakları düştükçe, isimler arık daha çok netleşmeye başladı. Slimani'de görüşmeler ağır gitse de yönetim umutlu.

İmza artık an meselesi...
Belki bu gece imzalar bile atılabilir. Belki de bir sonraki güne kalacak. Ama şu bir gerçek, B planı olan Demba Ba'nın yanında artık Burak Yılmaz da konuşulmaya başlandı. Burak'ın geçen günkü basın toplantısındaki şifreler çok netti.

Ne olursan ol gel Burak için geçerli mi?
Taraftarın bir Burak Yılmaz tepkisi var lakin yönetim ve hoca profesyonel pencereden bakıyor. Sanki "gel ne olursan ol yine gel" kampanyası, Burak Yılmaz'ı işaret ediyor. Yönetim de benim gibi şifreci mi oldu yoksa?

Burak Yılmaz ile başladığım için, yeni golcünün kesin o olacağı anlamını çıkarmayın. Fakat konuşulan konulardan biri şu: Burak ayrılırsa, FB ya da GS'ye gitmesine göz yumarsak mı doğru olur yoksa biz alırsak mı? Transferde rakibin güçlenmemesi de önemli. Bakınız Mehmet Ekici

Demba ve Burak, B planı...
Bir kez daha belirteyim. Demba Ba ve Burak Yılmaz, sadece B planı. Tıpkı Eto gibi. Yönetim bu planları yapmak zorunda. Transferde işi sağlama alacaksın. B planlarını bir kenara bırakalım. Biz gelelim Slimani'ye.

Slimani görüşmelerine uzaktan şahit olan kadim dostum "Ben oradan çıktığımda hala konuşuyorlardı" dedi. İngiltere ile aramızdaki saat farkı üç. Sabah kalktığımızda "Alemin gözü yaşlı Slimani artık Beşiktaşlı" twitlerini görebiliriz.

Islak imzanın önemi!
Bu işlerde en önemli şeyin ne olduğunu artık sizler de benim kadar iyi biliyorsunuz. Islak İmza, olmazsa olmazımız. Benim şahsi fikrim, Slimani isabetli bir transfer olabilir. Peki ya Islak İmza olmazsa başka kimler olabilir.

Uçak Kuzey'e doğru uçacak...
Bezelye hala gündemde. Tıpkı Welbeck gibi. Ama verilen teknik onayların içerisinde, Slimani açık ara önde. Ondandır yönetimin Slimani ısrarı. Biliyorsunuz; A. Madrid, Gameiro için 20 milyon Euro istedi. O nedenle İstanbul'dan kalkacak özel uçak, Kuzey'e doğru uçacak gibi.

Gelişmeler an itibariyle bu şekilde. Bakalım önümüzdeki saatlerde neler yaşanacak. Bu saatten sonra transferde sizden bir adım bile önde değilim. Çünkü sona doğru geliniyor artık. Fakat yaz transfer dönemi yanacak...

Kaynak : Serdar Sarıdağ Sosyal Medya Hesabı