Şenol Güneş son noktayı koydu : "Onu asla satamazsınız!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş son noktayı koydu : "Onu asla satamazsınız!"

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Cenk Tosun'un Everton kulübüne transferinin ardından forvet transferi için İngiltere’de arayışlarını hızla sürdüren Fikret Orman ve yönetimine yıldız golcü konusunda net sözler söyledi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş için devre arası transfer dönemi bir hayli yoğun geçiyor.


Negredo’yu takımın 1. santrforu olarak görüp maliyeti uygun bir santrfor almak isteyen başkan Fikret Orman ve transfer komitesi, bu amaçla gelecek vadeden Larin’i İstanbul’a getirip sağlık kontrolünden geçirmişti. Ancak Larin için Orlando ile girilmesi kuvvetle muhtemel hukuk süreci takıma 4. bir forvetin alınmasını neredeyse zorunlu kıldı. Bu sebeple 3 gündür İngiltere’de bulunan başkan Fikret Orman, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ilk hedef olarak Leicester City’den İslam Slimani için temaslarda bulunuyor.

Önceki gün yapılan görüşmelerden sonra taraflar dün tekrar bir araya geldi. Ancak Cezayirli golcü için Watford takımının da devreye girmesi görüşmelerin daha ağır işlemesine neden oluyor. Golcü adayları arasında yer alan diğer isimler Hernandez ve Babacar için de Slimani görüşmelerinden çıkacak sonuca göre hareket edileceği öğrenildi.


Bu arada 2 golcü birden almak için uğraşılmasının, Çin’den de cazip teklif alan Negredo’yu olumsuz etkilemesinden duyulan endişe kulüp içinde dile getirilmeye başlanırken; teknik direktör Güneş’in de yönetime “Onu asla satamazsınız” diyerek son sözünü söylediği ifade edildi.

Kaynak : bjk.org