Andreas Beck: "Almanya'da her yerde şu an sadece Bayern Münih - Beşiktaş maçı konuşuluyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Andreas Beck: "Almanya'da her yerde şu an sadece Bayern Münih - Beşiktaş maçı konuşuluyor"

Share This

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Andreas Beck, tivibu SPOR'da yayınlanan programda Bayern Münih - Beşiktaş maçını yorumladı.


siyahlabeyaz | Beck'in yorumlarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


Stuttgart'tan antrenmandan geldim
"Tabii çok büyük beklentiler var, sadece burada değil ben direkt Stuttgart'tan antrenmandan geldim. Orada da sadece maç konuşuluyor. Tabii ki Almanya'da Beşiktaş kapalı kutu, büyük bir saygının olduğunu hissediyoruz ve görüyoruz. Bunu söyleyebiliriz maç öncesi. "

Beşiktaş'ın deplasmanda gol atması gerekiyor
"Beşiktaş'a iki taraftan bakmak lazım. Bir lig performansı bir de Şampiyonlar Ligi performansı. Ama genel anlamda baktığınız zaman Şenol Güneş'le birlikte Beşiktaş'ın son üç yılda geliştirdiği futbol göz önünde. Hatta bunu Şampiyonlar Ligi seviyesinde Alman takımlarına karşı da gördük. Leipzig maçları belki sürpriz olarak nitelendirdi ama grçekten olağanüstü performans oldu. Ama şunu da bilmek lazım; Bayern Münih çok farklı bir kalibre, çok zor bir kura belkide en zor kura ama burada İlhan'la da bunu konuştuk deplasmanda bir gol atmamız gerekiyor ve bunu çok istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Ajansspor