Atiba'da şok eden gerçek! Geldiğinden beri ilk defa yapamadı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Atiba'da şok eden gerçek! Geldiğinden beri ilk defa yapamadı...

Share This

Beşiktaş'ta son karşılaşmaların eleştirilen isimlerinden biri olan Kanadalı orta saha Atiba Hutchinson, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk karşılaşması  Bayern Münih maçında hiç top kapamayarak, siyah beyazlı takımda bir ilki yaşadı.


siyahlabeyaz | Koordinasyon bozukluğu nedeniyle Vida’ya attığı pas Hırvat stoperin kırmızı kartla oyun dışında kalmasına neden olan Atiba sadece 42 kez topla buluşabildi. 25 pasında yüzde 84 gibi çok düşük bir isabet yüzdesi sağladı. Hiç top kapamadı. Bu Atiba’nın Beşiktaş’a geldiği günden bu yana top kapamadığı ilk maç oldu. 3 de top kaptırdı.


Caner Erkin ve kenar yönetim arasındaki gerginliğin sebebi...
34 yaşındaki Robben karşısında koridor olan Caner Erkin’in sinirinin nedeni belli oldu… şut, kilit pas ve tek bir orta dahi yapamayan Caner attığı 6 uzun toptan sadece 2’sinde başarılı olurken, karşı karşıya kaldığı Hollandalıya 3 kez geçildi. Caner'in 3-0’ken kendisinin yerine Gönül’ün girmesine ise, “daha fazla gol yemeyelim diye beni çıkaracağına yerime gol atacak adam alsaydın ya…” diye isyan ettiği ortaya çıktı. (Fotospor)