"Attığımız gol ofsaytmış!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın, Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi konuk ettiği ve 3-1 gibi net bir skorla bozguna uğrattığı karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve sarı lacivertli oyunculardan bazıları açıklamalarda bulundu.

siyahlabeyaz | İşte Kocaman'ın ve diğer oyuncularn maç sonu açıklamaları:

"Erken sayılabilecek golden sonra maçın öyle gitmeyeceğini zaten gösteriyordu. Erken golden sonra hafta boyunca gerilen ortam Beşiktaş'ı biraz daha şuhursuz bir şekilde kalemize itti. Koruma kaygısı ve kontra atakla gol aradık. İkinci yarının başında erken bir gol yedik. 1-1 den sonraki süreç net olarak Beşiktaş'ın doğru oyunu ile gitti. Beşiktaş'a karşılık veremedik. Çok net şekilde gol yememiz gözüküyordu. Medel öne geçmemizi engelledi. Oyunun kontrolünü bir türlü elimize geçiremedik. Beşiktaş kendi doğru oyununu uygulama şansı buldu. Beşiktaş deplasmanında mağlubiyetler olabilir. Bizim attığımız gol ofsaytmış. Keşke doğruyu verebilselerdi. Bu tip acemi hatalar bizim oyuncularımıza yakışmadı. Kafamızı sıfırlamamız gerekiyor"


İşte Dirar'ın yaptığı açıklamalar:
"Aslında nereden başlamak gerekir bilemiyorum. Derbi stresi yaşadık. Özellikle onlar için çok önemliydi. İyi bir görüntü sergilemek istiyorlardı. Günümüzde değildik. Hak ettiğimiz bir sonuç oldu. Kötü oynadık ve çok alan bıraktık. İstediğimiz baskıyı kuramadık. Beşiktaş hak etti ve çok üzgünüz." "Kupa maçında çok daha iyi oynamalıyız. İki ayaklı maçlar farklıdır. Perşembe günü büyük bir maç daha bizi bekliyor. Umarım gerçek Fenerbahçe'yi Perşembe gösteririz"

Giuliano şunları söyledi :
"Bir maçın sonunda niye kaybettiğinizi, niye berabere kaldığınızı, niye kazandığınızı bilmeniz lazım. Maça iyi başladık ama 20-25 dakikalık süreçte topa sahip olamadık, istediklerimizi yapamadık. Alışkın olduğumuz oyunu sahaya yansıtamadık. Beşiktaş galibiyeti hak etti. Çok hata yaptık. Bugün oynadığımız oyunu bir daha tekrar etmemeliyiz. Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuç almışlardı. Her şeylerini sahaya koyarak mücadele edeceklerini biliyorduk. Kazanmak zorunda olan bir takım vardı karşımızda. Bu maç için konuştuğumuz strateji, istediğimiz sonucu vermediği için kaybettik" (Siyahlabeyaz)