"Bayern'in Beşiktaş’a elendiğini düşünemiyorum!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Bayern'in Beşiktaş’a elendiğini düşünemiyorum!"

Share This

Ottmar Hitzfeld, Bayern Münih-Beşiktaş eşleşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu, bir zamanlar başarıdan başarıya koşturduğu eski ekibinin tur şansını bu sözlerle dile getirdi.


siyahlabeyaz | Bayern Münih’in eski teknik direktörü Ottmar Hitzfeld, Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki Beşiktaş eşleşmesini değerlendirdi.

'Bayern'in rakibini küçümsediğini hiç görmedim'

İsviçre Milli Takımı’nı çalıştırdıktan sonra emekliye ayrılan eski hoca, “Beşiktaş da dahil her takıma saygı göstermelisiniz. Ancak yine de ben Bayern’in Beşiktaş’a elendiğini düşünemiyorum. Bugüne kadar Bayern’in herhangi bir rakibini küçümsediğini de hiç görmedim” dedi.

'Şampiyonlar Ligi’nin en büyük favorilerinden...'
Bavyera ekibini çalıştırdığı dönemde 5 lig şampiyonluğu, 3 Almanya kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu elde eden 68 yaşındaki futbol adamı şöyle devam etti: “Bayern Münih Şampiyonlar Ligi’nin en büyük favorisi değil ama favorilerinden bir tanesi. Bu tip şeyler biraz da çektiğiniz kuraya göre değişir. Şu ana kadar iyi ekiplerle eşleştiler. Örneğin diğer tarafta Barcelona-Chelsea, Real Madrid-Paris Saint Germain gibi eşleşmeler ortaya çıktı. Güçlü takımlardan birer tanesi elenecek anlamına geliyor bu”. (Skorer)