''Bazen diyorum ki söyle...!" Şenol Güneş yayıncı kuruluşta Mevlana ayarı verdi. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

''Bazen diyorum ki söyle...!" Şenol Güneş yayıncı kuruluşta Mevlana ayarı verdi.

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından A Spor'a konuştu.


siyahlabeyaz | İşte Şenol Güneş'ten ilk açıklamalar...


 "Turu geçtiğimiz için mutluyuz ama saha zemini ve oyun temposu beklediğimizin altında oldu. Daha arzulu bir takım olmak isterdik. Rakım yüksekliği mi etkiledi, bilmiyorum." İki maça bakınca da hak ettiğimiz bir tur oldu."

Ümit Özat ile ilk maçta tartışma yaşaması
"Ne olduğunu tam bilmiyorum. Geriye maç görüntülerine bakabilirsiniz. Medya Ümit Özat meselesini malzeme olarak kullandı ve başka yere götürdü.  Onun için size Mevlana'nın bir sözünü söyleyeyim. Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin. "

"Benim kastım Gençerbirliği'ni aşağılamak değildi. Sonrasında bana hakaretler oldu. Herhangi bir insana hiçbir saygısızlık yapmayacağımı herkes bilir. Televizyoncular magazin seviyor. Tabi ki ayakkabı vereceğiz. Ben saygısızlık suçlamasına cevap verdim."

Love hakkında...
 "Vagner Love'un niyeti iyi, futbolu biliyor. Net pozisyon buldu, atamadı ama ben daha üst seviyede oynamasını bekliyorum. Öyle de olacaktır."

Lens'e kızdım çünkü...
 "Lens'e kızmamın sebebi, ondan ümidi kestiğim için değil, girdiği pozisyonu gole çevirmesi gerektiği içindi. Gayreti var ama oyun olarak daha üst seviyede oynamasını bekliyorum"

Size hesap görmeye gelirse...!
 "Ayakkabı tabii ki vereceğiz. Birbirine canını veren, birbirine güvenen insanların, eksik olduğu zaman ayakkabı vermesi normal ama size saygısızlık yapıldığı söyleniyorsa, size hesap görmeye gelirse, o zaman saygısızlık kime yapılıyor."

"Geçen maçtan sonra söylediklerimde de herhangi bir kastım yoktu. Konuşmalarım duruyor, girdiğiniz zaman görürsünüz. Onu bir aşağılama olarak düşünmedim. Böyle algılandıysa özür dilerim."

Siyahlabeyaz