Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Share This

Tüm Türkiye'nin gözü kulağı pazar günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde olacak. Kazananın zirve yolunda büyük avantaj yakalayacağı Beşiktaş - Fenerbahçe (BJK - FB) maçına dair tüm detaylar burada olacak. Peki, Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


siyahlabeyaz | Süper Lig'de gözler bu hafta sonu Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde olacak. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının en önemli maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe zirve yolunda önemli bir mücadeleye çıkacak.

Bayern Munih maçıyla birlikte zorlu fikstüre giren Beşiktaş taraftarının desteği ile rakibini yenenerek hem moral bulmak hem de zirve yarışından kopmak istemiyor. Aykut Kocaman yönetiminde bu sezon derbi maç kaybetmeyen Fenerbahçe ise deplasmanda rakibini yenerek önemli 3 puanın sahibi olmak amacında...

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?
25 Şubat Pazar günü saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesi beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Dev derbi öncesi Beşiktaş'ta Talisca ve Pepe cezası nedeniyle oynamayacak. Talisca'nın yerine O Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım cezası, Janssen de sakatlığı yüzünden forma giyemeyecek. Hasan Ali'nin yerine İsmail Köybaşı'nın forma giymesi bekleniyor. (Fanatik)