Beşiktaş'ı yakan karar! Jeremain Lens... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ı yakan karar! Jeremain Lens...

Share This

Geçen sezon Fenerbahçe'de 26 lig maçında 4 gol ve 12 asistle gönülleri fetheden Jeremain Lens'i büyük umutlarla transfer etmişti. Hollandalı oyuncu geride kalan maçlarda fark yaratamazken istatistikleri de transferin ne kadar yerinde olmadığına dair işaretler verdi.


siyahlabeyaz | İşte detaylar...

Lens, siyah beyazlılarda ise 15 lig maçında sadece 1 gole imza atabildi. Jeremain Lens'in süre aldığı maçlarda dikkatlerden kaçmayan bir nokta var, o da şu: 30 yaşındaki oyuncunun oynadığı maçlarda Beşiktaş, toplamda 21 puan kaybetti ve lig yarışında derin kan kaybı yaşadı.


Elbetteki bu kayıpların tamamı ona fatura edilemez ancak ortada ilginç bir tesadüf olduğu da gerçek. Lens'in ilk 11 veya yedekten girdiği maçlarda Beşiktaş, 6 beraberlik, 3 yenilgi ve 6 galibiyet aldı. Son oynanan Konya maçına ilk 11'de başlayan Lens, 78 dakika sahada kalırken varlık gösteremedi.

28 Kasım'da Ziraat Türkiye Kupası kapsamında oynanan Grandmedical Manisaspor maçı siyah beyazlıların 9-0 üstünlüğü ile sona ermişti. Lens bu maça ilk 11'de başlamış ve 3 gol, 3 asistle maça damga vurmuştu. Ancak Hollandalı sadece bu maçta varlık gösterebildi ve yine kayıplara karıştı. (Hürriyet)