Beşiktaş'tan galibiyet yemini. Pepe arkadaşlarını böyle motive etti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan galibiyet yemini. Pepe arkadaşlarını böyle motive etti!

Share This

Beşiktaş’ta tüm gözler bu akşam oynanacak F.Bahçe derbisine çevrilmiş durumda.. Ligin ikinci yarısındaki 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Şenol Güneş’in talebeleri, ezeli rakipleri F.Bahçe’yi mağlup ederek hem sarı-lacivertlilerle puan farkını eşitlemek hem de zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. 


siyahlabeyaz | Hafta içinde Devler Ligi’nde Bayern Münih’le deplasmanda oynanan ve farklı mağlubiyetle sonuçlanan maçın artık geride kaldığını belirten siyah-beyazlı oyuncular, F.Bahçe derbisinde mutlak galibiyet hedefliyor.


HEDEFİMİZ ÜÇTE ÜÇ
Güneş’in talebeleri, “Bayern maçı bitti- gitti, Devler Ligi’ni unuttuk. Şimdi önemli olan Süper Lig’de üst üste üçüncü kez şampiyon olma hedefimize ulaşmak. Bunun için öncelikle evimizde oynadığımız maçlarda tek bir puan bile kaybetmemeliyiz. Rakibimiz F.Bahçe puan olarak önümüzde olsa da avantaj bizde olacak. Çünkü Vodafone Park’taki taraftar coşkusu bizim en önemli silahımız olacak. Biz saha içerisinde, taraftarımız da tribünde tüm gücümüzle mücadele edecek ve sahadan galibiyetle ayrılacağız” ifadesini kullandılar.

PEPE'DEN MOTİVASYON!
Tecrübeli oyuncunun, Ümraniye’deki çalışmanın ardından arkadaşlarına, “Derbide sadece sahada olmayacağım ama eminim ki yokluğum aranmayacak. Biz bugünlere takım oyunuyla geldik, aynı performansı sergileyerek F.Bahçe maçından da galibiyetle ayrılacaksınız” dediği öğrenildi.(Fotomaç)