CANLI | Medel ve Şenol Güneş'ten basın toplantısı. İşte tüm açıklamalar! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş ve tecrübeli yıldızı Gary Medel basın toplantısı düzenliyor...


siyahlabeyaz |  Şenol Güneş ve Gary Medel'in Allianz Arena'daki basın toplantısı başladı. İşte açıklamaların tamamı


Gary Medel...
"Bu Türkiye'deki maçlara oranla farklı bir seviyenin maçı olacak. Yarın için hep birlikte hazırız. 2 ayaklı maçı çok iyi yönetmeliyiz. Buraya biz kazanmaya geldik. Kendi evimizde işi bitirmek istiyoruz."


"Mental olarak hazırız. Türkiye Ligi'yle kıyasla farklı bir seviyeye çıkacağız. Hep birlikte Bayern Münih'e hazırız. İki ayaklı eleme maçı olacak. Çok iyi yönetmemiz lazım iki maçı da. İyi bir skor alıp evimizdeki maça avantajlı gitmek istiyoruz."

"Bayern Münih çok büyük bir takım ama çıldırmamıza gerek yok. Gruptan birinci olarak çıktık. Çok pozitif düşüncelerle buraya geldik. Avrupa’da yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim için zor bir maç olacak. İyi bir maç çıkarmalıyız ki İstanbul'daki oyuna avantaj sağlayalım."

"Ben her yerde oynayabilirim. Hocam beni nerede oynatırsa orada oynarım."

"Arturo Vidal ile Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez karşı karşıya geliyoruz. Ben onunla karşılaşacağım için sevinçliyim."

"Vagner Love, Türkiye'yi çok iyi tanıyan bir futbolcu. Beşiktaş kariyerine de iyi bir başlangıç yaptı. Takıma çok faydalı olacağına inanıyorum"

"Bayern Münih çok güçlü bir takım, ofansif olarak çok kaliteli bir takımlar. Topla oynamada çok iyiler, çok iyi bir takımla oynayabileceğimizi söyleyebilirim."


Şenol Güneş...
"Övülmek güzel ama işimizi iyi yapmamız lazım. Yarın da sahaya çıkıp en güzel oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Tarihi bir kulüp var karşımızda."

" Bugüne kadar düzgün bir şekilde geldik. Tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Futbol her türlü sonuca açık. Biz sürpriz varsa, mucize varsa, onu da yapmak istiyoruz. Kendi gücümüzü de görmek adına bir test maçı olacağını düşünüyorum.Kendi gücümüzü de görmek adına bir test maçı olacağını düşünüyorum."

"Rakibin 7 oyuncusunu hücumda göreceğiz, yetenekli oyuncular. Savunma prensiplerinin iyi uygulanması gereken bir maç. Hücumda iyi oynayan oyuncularımızın, savunmayı birlikte nasıl yapacaklarını göreceği bir maç olacak."

Bayern Münih tarihi başarılarla olan bir kulüp. Bu sezon da sahasında hiç mağlubiyet almadılar. Uluslararası arenadaki en seviyedeki takımlardan biri. Olumsuz bakmıyoruz. Kendi futbolumuzu oynayıp sonuç almaya çalıştık gruplarda, yarın da öyle olacaktır."

"Yarın atacağımız gol ve goller bize avantaj sağlayacaktır. Bu zor olacak ama bu zorluğu aşacak oyuncu kadromuz var. Umarım başarılı oluruz."

"Bize karşı olumlu bakanlara teşekkür ederim. Hocaları başarılarla dolu bir isim. Maçı izlemeye gelenler açısından seyir zevki yüksek olacağını düşünüyorum."

"Bayern'in kadrosu genelde bellidir, en fazla 1-2 isim değişiyor. Robben, Ribery ve Lewandowski'nin sahada olacağını düşünüyorum. Hücumu seven takımız ama savunmayı da ileride yapmak istiyoruz."

"Sürprizimiz yok. 21 oyuncuyla geldik ve sahaya bir 11 çıkacak. Herkesin beklediği bir kadro çıkaracağız. Geçmişi ve geleceği konuşmak yerine yarını yaşayacağız."

"Bizi hiçbir şey etkilemedi. Ortalığı toz dumana karıştıranlar, sonra kim karıştırdı diye konuşmayı çok seviyor bizim ülkemizdekiler. Ülkedeki futbol kültürünü ben de değiştirmek isterdim."

"Yarın oynayacağımız maçta, güçlü bir takımla oynayacağımız için farklı bir atmosfer olacak. Tarihi olan, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Milan'dan sonra en çok şampiyonluk yaşayan, bu sezon sahasında hiç kaybetmeyen bir takım..."

"Burada aldığını sonuç dünyanın sonu olmayacak. İlk defa kendimizi favori görmüyoruz. Bu da Almanya'nın yapısında kaynaklanıyor. İşe çok ciddi bakıyorlar. Mükemmel işi basit olarak yapıyorlar."

"İlk defa kendimizi favori görmüyoruz ve bunu söylüyoruz. Almanya olduğu için bunu söylüyoruz. Oyuncu kalitesi kadar iş ciddiyeti var. Rakip ne olursa olsun, oyun ne olursa olsun aynı ciddiyetle yaklaşıyorlar."

"Dağdaki bir çiçeğe benziyoruz. Bizim yarın iyi bir sonuç almamız bile onların futbol kültürünün önünde olduğumuzu göstermez."

"Bayern Münih'le dünyanın neresinde oynarsanız oynayın sizden önde görünür. Favori takım. Biz de böyle iyi takımlara karşı oynamaktan gurur duyuyoruz. Keyif alacağız." (Siyahlabeyaz)