"Rakiplerini ‘bükme’ iddiasındaki Kocaman’ın Fenerbahçesi 25. dakikadan sonra..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Rakiplerini ‘bükme’ iddiasındaki Kocaman’ın Fenerbahçesi 25. dakikadan sonra..."

Share This

Cem Dizdar, dün akşam Vodafone Park'ta oynanan 3-1 sonuçlanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçını kaleme aldı...


siyahlabeyaz | İşte Cen Dizdar'ın Zor başlayıp kolay ‘büktü’! başlıklı yazısı...

Beşiktaş’ın Atiba-Medel’li orta sahası savunma açısından güçlüyse de oyunu kurgulama konusunda da bir o kadar sıkıntılı. Üstelik Topal-Souza gibi Fenerbahçe oyununun en güçlü yanına karşıydılar. Bu nedenle ilk 25 dakika Fenerbahçe daha iyi bildiğini daha doğru oynadı ve golü de buldu. Ardından Şenol Güneş, stoper Tosiç’ten itibaren takımın sol tarafını voleybol düzeniyle şöyle bir kaydırınca denge değişti. Gerçek kimliğine ulaşan Beşiktaş rakibini geri itip maçı yeniden başlattı! Maçın ikinci yarısı adeta ilk devre oynanan Galatasaray maçına döndü. Gol sorununu çözmesi beklenen Love’ın mecalsiz görüntüsüne rağmen yüksek enerji seviyesine ulaşan Beşiktaş’ın hem düzeni hem coşkusuyla maçı kazanmayı bildi. Rakiplerini ‘bükme’ iddiasındaki Kocaman’ın Fenerbahçe ise 25. dakikadan sonra neredeyse dişe dokunur hiçbirşey yapmadı.


Gecenin sorusu
Hakemlik sorunları üzerinden sistem eleştirisi yaparken, mealen takımının şampiyon yapılmayacağını belirten Kocaman, kendisinin de ofsayt olarak kabul ettiği gol ve bazı tartışmalı pozisyonların ardından bu dili değiştirecek mi?

Maçın starı
Şenol Güneş... Gerek saha içi yerleşimi değiştirirken, gerekse oyuncu değişikliklerinde tam isabet sağladı. İlk 25 dakika sonrasındaki her dokunuşu Beşiktaş’ı daha arzulu daha eğlenceli hale getirdi.

Maçın olayı
Öncelikle Şener’in şutunu Medel’in çizgiden çıkarması... Ve, üst seviye yüz okuma sistemlerinin olduğu belirtilen İnönü’de Mehmet Topal’ın kafasını yarılması. Bakalım saldırgan bulunacak mı?

KISA MESAJ
Vagner Love mu, Alvaro Negredo mu tartışmasının manasızlığı sanırım Negredo’nun iki goldeki etkisiyle son buldu. (Cem Dizdar / Fanatik)