"Cenk Tosun'dan gelen parayı keşke Benfica'ya Talisca için peşinat olarak kullansaydık" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Cenk Tosun'dan gelen parayı keşke Benfica'ya Talisca için peşinat olarak kullansaydık"

Share This

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Celal Kolot, Beşiktaş'ın gündemi hakkında Haber1903'e açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Celal Kolot'un Haber1903'e yaptığı açıklamalar:


-CENK TOSUN'DAN GELEN PARAYI KEŞKE TALISCA İÇİN PEŞİNAT OLARAK KULLANSAYDIK
Siyah Beyazlıların zorlu fikstürüne değinen Kolot; "Beşiktaş'ın bu ay oynayacağı maçlar çok önemli. İki tane Bayern, iki tane Fenerbahçe, Konyaspor, Trabzonspor ve Başakşehir maçları var. Bu maçlar Beşiktaş'ın Avrupa ve Türkiye'de neler yapabileceğini yüzde 80 ortaya çıkaracak. Çünkü ona göre planlama yapılması gerekiyor. Tabii ki kulübün ihtiyaçları var ama mesela Cenk Tosun'dan gelen parayı keşke Benfica'ya Talisca için peşinat olarak kullansaydık. Onu almamız lazım. Beşiktaş'a çok lazım. Bu tip adamlar kolay kolay bulunamıyor. Talisca bir de Türkiye'ye uyum sağladı. İleri de daha da iyi olacak. O zaman hiç alamazsın." dedi.

-BAYERN MAÇINDA LOVE'IN OYNAYACAĞINA İNANMIYORUM
Beşiktaş'ın Bayern Münih karşılaşmasında forvet hattında Vagner Love'ın oynamasını beklemediğini ifade eden Kolot; "Love'ın Cenk'in yerini dolduracağına inanmıyorum. Şarkı ile filan bu işler olmaz. Beşiktaş'a bunu yakıştıramıyorum. Demba Ba'yı da seyrettim. Keşke bedava Demba Ba olsaydı. Taraftar da seviyordu. O da Beşiktaş'ı seviyor. Bayern Münih maçında Love'ın oynayacağına inanmıyorum. " dedi.

-PUAN FARKINI AÇARSAK ZATEN ŞAMPİYON OLUYORUZ
Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının puan farkını açmasına bağlı olduğunu belirten Kolot; "Lobi yapmak Beşiktaş'ın en büyük eksiğidir. Beşiktaş'ın lobisi her zaman eksiktir, her zaman eksik kalacak. Ancak geçen seneler gibi sahada ezerek, puan farkını açarsak zaten şampiyon oluyoruz. Bu senede takımı o kadar iyi görmüyorum. Bunun sebebini de Şenol hoca ve başkan bilir." diyerek sözlerini tamamladı. (Haber1903 Özel Haber)