Demirkol, Bayern karşısındaki forvet tercihini açıkladı! "Benim diyen 10 numara o pasları zor atar" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Demirkol, Bayern karşısındaki forvet tercihini açıkladı! "Benim diyen 10 numara o pasları zor atar"

Share This

Ntvspor ekranlarında  yayınlanan “Spor Servisi” programında usta yorumcu Mehmet Demirkol, bu akşam oynanacak olan zorlu Bayern Münih karşılaşması ve forvet tercihi konusunda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol’un açıklamaları

“Bayern’i biraz şaşırtmak gerekir. Beşiktaş, bunu yapabilir. Bunu Porto deplasmanında yapmıştı. Belki de sezon boyunca onları bozacak bir oyuna yol açmıştı. Böyle şaşırtıcı şeyler lazım. Çok kuvvetli bir rakip. Hocanın bir şeyler çizmiş olması ve yeni bir şeyler görmemiz lazım. Şenol hocanın şampiyon olan ve Avrupa’da başarılı olan takımı şans eseri olmadı. Bunlar çalışarak çizerek oldu."


"Talisca'nın forvet oynatılması riskli olur. Bayern stoperlerini meşgul etmek gerekir. Gücü yeterse Love ile oynamak lazım. Ayakları çok iyi olan iki stoperi meşgul etmez ve oyuna sokarsak savunması çok zor bir takım olur. Santrafor oynatmak esasında savunma için lazım. Love’ın Konyaspor maçının ilk yarısında Talisca’ya attığı iki pas var, benim diyen 10 numara o pasları zor atar. Hagi’den Alex’ten göreceğimiz tarzda paslar. Maalesef Talisca formunda değil. Umarım formunu yakalar. Love’ın etrafında oynadığı bütün oyuncuların kalitesini bir üste çıkaracağına inanıyorum!" (Siyahlabeyaz)