Denys Boyko hakkında şok iddia! "Sakat sakat oynuyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Denys Boyko hakkında şok iddia! "Sakat sakat oynuyor"

Share This

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e kiraladığı kaleci Denys Boyko'nun sakatlığı olduğu iddia edildi. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında Dinamo Kiev'e kiraladığı Denys Boyko hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Şenol Güneş tarafından sezonun ikinci yarısında kadroya dahil edilmeyen ve bu sebeple lisans çıkarılmayan Boyko, Ukrayna'ya geri döndü.

Denys Boyko'nun Dinamo Kiev'de oynadığı maçlar
Dinamo Kiev formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde AEK karşısında 2 maça çıkan Ukraynalı kaleci hakkında AEK maçının ardından çarpıcı bir iddia gündeme atıldı.


Ukrayna basınına yansıyan haberlerde, AEK ile deplasmanda oynanan ilk maçta yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen Boyko, rövanşta ise kalesini gole kapatmayı başardı. Ancak bu maçta da zaman zaman hatalı çıkışlar ve bireysel hataya sebebiyet verecek pozisyon yanlışları yapan Ukraynalı kalecinin sakat olduğu iddia edildi. Ukrayna basınındaki haberlerde, "Boyko'nun kalçasından sakatlığı var. AEK karşısında da sakat sakat oynadı. Muhtemelen bundan önceki döneminde de aynı sorunları yaşamış. Bu devam eden bir sorun." ifadelerine yer verildi.

Dinamo Kiev - AEK maç sonu istatistikleri (OPTA)

%40 Topla Oynama %60
14 Toplam Şut 15
5 İsabetli Şut 6
219 Başarılı Paslar 379
%68 Pas Başarı(%) %81
6 Korner 9
4/13 Orta 4/36
14 Faul 18
1 Ofsayt 2 (FutbolArena Dış Haberler)