Dilmen'den derbi yorumu! "Beşiktaş'ın eline büyük bir şans geldi" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dilmen'den derbi yorumu! "Beşiktaş'ın eline büyük bir şans geldi"

Share This

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Kırmızı Çizgi" programına telefonla bağlanarak Beşiktaş'ın gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Dilmen'in açıklamaları:


"Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon olağanüstü bir iş yaptı. Gruptan namağup gelmek kolay değil. Ben Bayern Münih maçının böyle biteceğini tahmin etmiyordum. Beşiktaş'ın direnç göstereceğini düşünüyordum. Beşiktaş futbolcuları ilk golü yedikten sonra mağlubiyeti çok çabuk kabul ettiler. Kırmızı karta rağmen böyle olmamalıydı. Bu kadar tecrübeli bir takımın kabullenmesi tuhafıma gitti." dedi.

"Beşiktaş, bu kadrosuyla bu kadar puan kaybedecek takım değil"
"Beşiktaş, Bayern Münih maçını sezonun maçı olarak görünce, ligde çok fazla puan kaybetti. Beşiktaş bu kadrosuyla bu kadar puan kaybedecek takım değil." dedi.

"Beşiktaş'ın içeride F.Bahçe ile oynayacak olması bir şans"
"Beşiktaş'ın eline büyük bir şans geldi. İçeride Fenerbahçe ile oynayacak olması bir şans. Beşiktaş, derbiden alacağı sonuca göre ya toparlanacak ya da demoralize olacak." dedi.

Kaynak : Haber1903