Güntekin Onay: ''Son haftaların en coşkulu Beşiktaş'ı'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güntekin Onay: ''Son haftaların en coşkulu Beşiktaş'ı''

Share This

Beşiktaş sahası Vodafone Park Stadyumu'nda ağırladığı Kardemir Karabükspor'u Brezilyalı oyuncuları Anderson Talisca ve Vagner Love'un yıldızlaşması ile birlikte 5-0 mağlup etmeyi başardı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş sahasında farklı kazanmayı başardı. Vatan Gazetesi köşe yazarı ve spor yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ı 5-0'lık galibiyetini köşe yazısında yorumladı.


''Son haftaların en coşkulu Beşiktaş'ı''
''Beşiktaş son haftaların en coşkulu, istekli ve tempolu futbolunu oynadı. Özellikle ilk yarıda ofansif anlamda çok iyi işler yaptılar. Negredo'nun tutukluğu ve Quaresma'nın  kaybı yapması daha da farklı bir skoru engelledi. İkinci yarıda daha düşük bir tempo gördük.

Karabükspor, kabul etmek gerekir ki zayıf bir takım. Güçleri yettiğince direnmeye İlk 45 dakikadaki oyunda Vagner Love olsaydı kendisine çok uygun olan maçta hat-trick bile yapabilirdi. Negredo'ysa böyle bir rakip karşısında ilk 45 dakikadaki baskılı oyunda önemli bir fırsatı değerlendiremedi ve böyle bir maçtan golsüz ayrıldı.

Sadece ilk yarıda Beşiktaş'ın ceza sahası içinde 22 kez topla buluştuğunu, 9 isabetli şut attığını gözlemledik. Böyle bir oyunda santrforun golle buluşması gerekiyordu. Oğuzhan da dün ilk yarıdaki oyunda fizik olarak geçtiğimiz haftaların ndeydi. Ancak d takımın en iyileri Pepe, Medel ve Talisca'ydı. Adriano da iyi bir profesyonel ve belli bir çizgisi var.

Vagner Love formayı aldı
Vagner Love'ın ilk golünde de asisti yaptı, Brezilyalı'nın dokunuşu da çok klastı.  Love, formayı Negredo'dan alacağının işareti verdi. Beşiktaş'ın önünde Konya maçıyla başlayan zorlu bir periyot var. Bu dönemde Şenol Güneş'in kadrodaki derinliğe çok ihtiyacı var. Lens, Tolgay, Vanger Love veya Negredo, Caner gibi isimlerin de form tutması bu süreçte çok önemli. Dünkü istek ve enerji olursa Beşiktaş bu periyotta istediğini alabilir.''


Kaynak : Futbol Arena