İşte Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi!

Share This

Spor Toto Süper Lig’in 23.hafta karşılaşmasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e karşı kaybeden Siyah-beyazlılar, derbi karşılaşmasında galibiyet alarak lige tutunmak istiyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Barış Şimşek olacak.


25 Şubat Pazar günü Vodafone Arena’da oynanacak derbi saat 19:00’da başlayacak.

Çakır'ın karnesi
Çakır, bugüne kadar iki takım arasındaki derbiyi 4 kez yönetti. Bu karşılaşmaların 2’sini Beşiktaş kazanırken, 2 karşılaşma ise  berabere tamamlandı.

Ayrıca Cüneyt Çakır bugüne kadar 40 kez Beşiktaş karşılaşması yönetti. Beşiktaş, bu 40 karşılaşmada sadece 18 galibiyet alırken, 10 maç beraberlikle sonuçlandı. 12 karşılaşmayı ise Beşiktaş’ın rakipleri kazandı. Çakır, bu maçlarda Beşiktaş’a 7 kırmızı kart çıkarırken, rakiplerine 5 kez kırmızı kart gösterdi.