Mehmet Demirkol: "Aykut Kocaman, 'Ben rakiplerimi bükeceğim' dedi. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi kırdı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol: "Aykut Kocaman, 'Ben rakiplerimi bükeceğim' dedi. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi kırdı"

Share This

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Usta gazeteci ve yorumcu Mehmet Demirkol, Spor Servisi programında bu kezde Aykut Kocaman'ı değerlendirdi.


siyahlabeyaz |  Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan ve 1-0 geriye düştüğü mücadelede Fenerbahçe'yi 3-1 ile geçmeyi başardı. Bu skorla Fenerbahçe'ye karşı ikili averajda da üstünlüğü eline alan Beşiktaş, önemli bir avantaj elde etti.


Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ile ilgili "Fenerbahçe için Beşiktaş karşısında 3-1'lik skor iyi. Eğer Beşiktaş iyi şut attığı dönemlerde olsaydı tarihi bir skor olabilirdi. Aykut Kocaman şunu vaad etti "Ben rakiplerimi bükeceğim!". Eee kırdı rakibin seni? Şenol Hoca'nın bir planı var. Tutmazsa diğerini uyguluyor. Aykut Hoca da golü yedikten sonra Valbuena'yı oyuna alıyor. Bu 'Valbuena maçı kurtarsın' demek. Taraftar bunu anlıyor. Teknik direktörün bir görevi de tribünleri yönetmektir." ifadelerini kullandı. (Ajans Beşiktaş)