"Şenol Güneş savunma göbeğiyle neden bu kadar oynuyor, anlamıyorum" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Şenol Güneş savunma göbeğiyle neden bu kadar oynuyor, anlamıyorum"

Share This

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda dün akşam oynanan Bayern Münih - Beşiktaş maçını karşılaşmanın ardından Mehmet Demirkol yorumladı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Mehmet Demirkol müsabaka hakkında konuşurken, teknik direktör Şenol Güneş'in savunma hattı üzerinde sıkça değişiklik yapmasını eleştirdi.

Mehmet Demirkol, Bayern Münih - Beşiktaş maçının ardından şu ifadeleri kullandı:


KORKUNÇ HATALAR BUNLAR...
"Zamanla oyunu Bayern alacaktı ama kırmızı kart ile bu durum çarpı 2, çarpı 4, çarpı 8...şeklinde oldu. Artık oynamaz haline geldi. Ejderha ile savaşta tek kolla kaldık. Onlarda bizim gibi seyrettiler maçı. Maçtan önce Bayernli oyuncu kırmızı kart görse diye düşünürken, tam tersi bir durum oldu. Mümkün değil artık. Caner, Atiba... Korkunç hatalar bunlar. Bu kadar ciddi hatalar yapmamak lazım"

"ŞENOL GÜNEŞ SAVUNMAYLA NEDEN BU KADAR OYNUYOR?"
Şenol Güneş savunma göbeğiyle neden bu kadar oynuyor, anlamıyorum. Medel geçti, sonra yeniden ortaya döndü. Orta saha güçlendirilecekse bu takımda Oğuzhan var, Tolgay var.

"SON 30 DAKİKAYA BAKILINCA 5-0 ÇOK DA KÖTÜ DEĞİL"
Son 30 dakika darmadağın oldu Beşiktaş. Bayern Münih hiç durmayan bir takım. Öyle olunca 5 çok da kötü değilmiş gibi. Hiç oynayamadık yani. Pepe'nin isyanı... Hoca bir şey anlatmaya çalışıyor. Fabri ve Babel dönüp bakmıyor bile. Üzerine analiz yapılması çok zor bir maç.

"RÖVANŞ..."
İkinci maçta beklentim tabi ki galibiyet. Tur gitti ama her maçın ayrı bir hikayesi var. "İkinci maçtan galibiyet beklemeliyiz. Beşiktaş her maça kazanmak için çıkar" (Siyahlabeyaz)