Meşalelerin stada nasıl sokulduğu ortaya çıktı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Meşalelerin stada nasıl sokulduğu ortaya çıktı!

Share This

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçında yakılan meşalelerin stada davullar içerisinde konulduğu belirlenirken o anların görüntüleri oraya çıktı.


siyahlabeyaz | Meşaleleri stada sokan şüphelinin başkasının passolig kartı ile stada girdiği tespit edilirken yürütülen çalışmalarda toplamda 6 kişi gözaltına alındı.


Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı ve Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği karşılaşmanın başında Fenerbahçeli taraftarlar, kendilerine ayrılan deplasman tribününda meşale yaktılar. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, tribünlere meşale sokulması üzerine çalışma başlattı.

BEŞİKTAŞ MARŞLARI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Meşalelerin yakılmasıyla tribüne giren polisler, şüpheli şahısla beraber 20 adet meşaleyi yakılmadan ele geçirdi. Meşaleleri davul içerisine yapılan özle bölme ile stada koyan şüpheli Oğuz A.'nın başkasına ait passolig kartı ile stada girdiği belirlenirken olaya karışan 5 kişi daha Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Ancak serbest bırakıldı. (Ajans Beşiktaş)