"Aykut Kocaman’ın yaptığı gibi her maçtan sonra ağlamak bize yakışmaz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Aykut Kocaman’ın yaptığı gibi her maçtan sonra ağlamak bize yakışmaz"

Share This

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Metin Keçeli, Beşiktaş’ın gündemi hakkında Haber1903’e önemli açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Keçeli’nin Haber1903’e yaptığı açıklamalar:


-AYKUT KOCAMAN’IN YAPTIĞI GİBİ…
Talisca’ya gösterilen sarı kart ile ilgili Metin Keçeli; “Hakem hata yaptı. Talisca’ya faul yapıldı ama Talisca kart gördü. Hakem hataları hep oluyor. Alper Ulusoy, genç bir hakem. Dünyaları versen, istediği kadar Beşiktaşlı, Fenerbahçeli, Galatasaraylı olsun, bir insan kendi adını bir takım uğruna kolay kolay satmaz. Aykut Kocaman’ın yaptığı gibi her maçtan sonra ağlamak bize yakışmaz” dedi.

-BEŞİKTAŞ’I AVRUPA MERAK EDİYOR
Talisca’nın derbide olmayacak olmasına ve Bayern Münih maçına değinen Keçeli; “Beşiktaş kadrosunun en önemli oyuncusu belki de Talisca. Fenerbahçe maçında skoru rahatlıkla değiştirebilecek bir oyuncuydu. Ama Salı günü de Bayern Münih maçı var. Grubunu lider bitiren ve çok önemli maçları kazanan Beşiktaş’ı Avrupa merak ediyor. Şampiyonlar Ligi’nin belki de en zor takımıyla eşleştik. Çatır çatır top oynadığımızın imajını vermemiz gerek. Bunu önemsiyorum. Ligdeki beklentilerimiz yavaş yavaş eriyor. Bundan dolayı çok üzgünüz. Salı günü oynayacağımız iyi futbol ve karşılığında da iyi sonuç büyük hediye olur. İnşallah oyuncularımız bunu sağlar” ifadelerini kullandı. (Haber1903 Özel)