Önder Özen : "Fenerbahçe stoperlerine sorsanız, Negredo'yu isterler, Love'u değil" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Önder Özen : "Fenerbahçe stoperlerine sorsanız, Negredo'yu isterler, Love'u değil"

Share This

Usta spor yorumcusu Önder Özen, beIN Sports'ta yarın akşam Vodafone Park'ta oynanacak zorlu Beşiktaş -  Fenerbahçe derbisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Özen'in yaptığı açıklamalar:


-NEREDEYSE EN ÖNEMLİ 2 OYUNCU...
Beşiktaş'ın yarın akşam oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması hakkında konuşan Önder Özen; "5-0'lık mağlubiyet çok kötü ama sonraki maçın Fenerbahçe derbisi olması bir şans. Beşiktaş'ın o maçın moral bozukluğunu ortadan kaldıracak bir büyük maça ihtiyacı vardı. Bu bir avantaj. Eksik oyuncuların olması, takımın genel kalitesini düşünürsek neredeyse en önemli 2 oyuncusu diyebiliriz. Geniş bir kadro var. Bunun üstesinden gelinebilir. Fenerbahçe'nin ne oynayacağı belli. Başakşehir maçında uyguladığı stratejinin benzerini uygulayacağı belli. Burada belirleyici olacak şey, Şenol hocanın ne yapacağı. Şenol Hoca'nın bir şeyleri değiştirmesi gereken bir maç. Bu maç oyuncuya bırakılacak bir maç değil. Fenerbahçe'nin Başakşehir maçında yaptığı stratejiye karşı Beşiktaş'ın bir strateji geliştirmesi gerekiyor. Bu şekilde Beşiktaş, seyircisiyle bu maçın üstesinden gelebilir. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş açısından yılın maçı" dedi.

-FENERBAHÇE'NİN STOPERLERİ, NEGREDO'YU İSTERLER
Yarın akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Şenol Güneş'in en uçta kime görev vereceği hakkında konuşan Özen; "Şenol Güneş, kimi tercih eder bilemiyorum ama Fenerbahçe'nin stoperlerine 'kimi isterler?' diye sorun, Negredo'yu isterler, Love'ı istemezler. Ben stoper olsam şahsen ben de istemem. Love, kolay kolay pozisyonlara girebilen bir oyuncu. Love'un kaçırdığı golleri hatırlıyoruz. Çok az oynadı ama bir sürü gol kaçırdı. Bunun anlamı şu; pozisyon yaratıyor. Ama Negredo, doğru dürüst gol bile kaçırmadı. Yeteri kadar pozisyona giremedi. Fenerbahçe açısından daha büyük tehlike bence Vagner Love." diyerek sözlerini sonlandırdı. (Haber1903)