Orman'dan Aykut Kocaman ve Federasyon'a büyük tepki! "Bizde maçtan sonra Vardar ovası şarkısını mı yapalım?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Orman'dan Aykut Kocaman ve Federasyon'a büyük tepki! "Bizde maçtan sonra Vardar ovası şarkısını mı yapalım?"

Share This

2018 yılı 1. Olağan Divan Kurulu'nda açıklamalar yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Federasyon ve Aykut Kocaman hakkında çarpıcı sözler söyledi.


siyahlabeyaz | İşte Fikret Orman'ın o sözleri..



-BEŞİKTAŞ BU KADAR ACİZ Mİ-
“Hafta sonu maç yapacağız. Bayern Münih gol attığında çalınan şarkıyı rakiplerimiz kullanıyor. Bunlar Türk sporuna yakışmıyor, yakışacak şeyler değil. Bana ‘biz de Vardar Ovası şarkısını yapalım’ diyorlar. Biz, Türk takımının Avrupa’da yenilgisinden medet umacak bir kulüp müyüz? Beşiktaş bu kadar aciz mi?”

-SANA MI KALDI KARDEŞİM BUNU SÖYLEMEK
"Maçtanönce hakemle ilgili açıklama yapılıyor. Hakemi baskı altına alıp algı yaratmak için. Hakem de baskı altına alınınca herkes bunu yapıyor. Biz de bunu yaparız. Bu işi düzeltsinler. Bizim kimseden beklentimiz yok. Bekleyen namerttir. 115 senedir maç yapıyoruz, niye ölüm kalım maçı? Sana mı kaldı kardeşim bunu söylemek? Dehşetle kınıyorum, ayıptır. Federasyona da söylüyorum ona ceza verebilmek için benim hocamı sevk etmeyin. Beşiktaş’ın hocası 6 ay evvel milli takımı yönetsin diyorlardı, şimdi başkasına ceza vermek için benim hocamı kullanamazsınız." (Siyahlabeyaz)