Özen'den Beşiktaş'ın yıldızına övgü! "Beşiktaşlılara sesleniyorum; sanıldığından daha değerli bir oyuncu" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Özen'den Beşiktaş'ın yıldızına övgü! "Beşiktaşlılara sesleniyorum; sanıldığından daha değerli bir oyuncu"

Share This

beIN Sports yorumcusu Önder Özen, "beIN Teknik" programında hafta sonu oynanan derbi karşılaşmasından 3-1'lik zaferle ayrılan Beşiktaş'ı değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Önder Özen, Beşiktaş'ın Şili'li futbolcusu Medel'in başarılı performansından övgüyle söz etti.

İşte Önder Özen'in değerlendirmeleri:


-MEDEL, SANILDIĞINDAN DAHA DEĞERLİ BİR OYUNCU
"Manchester City tarihin en pahalı defans transferini yaparak Aymeric Laporte'yi transfer etti. Laporte süper bir savunmacı değil. Büyük bir kalite değil ama süper bir çözüm. Pep Guardiola, Laporte'yi Atletico'dan neden alıyor diye çok düşündüm. City'ye herkes önde basarken çözüm ürettiği için aldı. Company dahil bütün City'li oyuncular kısa oynayabiliyorlar ama uzun pasları çok az oyuncu yapabiliyor. Beşiktaşlı Medel'de bunlardan biri. Buradan Beşiktaşlılara sesleniyorum ve kendi fikrimi söylüyorum. Medel, sanıldığından daha değerli bir oyuncu. Çünkü bir çok çözümleri olan bir oyuncu. Baskıya rağmen kalite, sonuç verebilir. Medel, Laporte ile eşit bir oyuncudur demiyorum ama bir çok konuda çözüm üretebiliyor" dedi. (Haber1903)